Hoe Is Ons Linkbuilding Bureau Ontstaan?

Linkbuilding experts is onderdeel van online Seobureau. Wij werken onder verschillende labels zoals Seo Bureau, linkbuilding Vlaanderen …  Na het succesvol opzetten en uitvoeren van effectieve backlink campagnes voor verschillende klanten is  in 2012 deze site in het leven geroepen om de linkbuilding diensten uit te breiden en hier verder op te specialiseren. Sindsdien zijn we bezig geweest met het uitbreiden van ons portfolio aan websites en het verzamelen en ordenen van de beste link opties in Nederland, Duitsland, Amerika, Verenigd Koninkrijk en Spanje. Onze eigen websites hebben ondertussen uitstekende link waarde en trust opgebouwd in de ogen van Google. Deze link waarde en trust spelen wij door aan onze de websites van onze klanten door middel van het publiceren van promotionele artikelen en vermeldingen in bedrijvengidsen die we in eigen beheer hebben maar ook bij de grote bekende op het internet.

Sinds 2013 hebben velen bedrijven gebruik gemaakt van onze linkbuilding diensten. Ook hebben enkele Webdesign en Seo bedrijven onze white label reseller services gevonden en besteden hun linkbuilding werkzaamheden nu aan ons uit. Deze bedrijven zijn nu in staat om zonder extra personeel in dienst te hoeven nemen effectief backlinks te kunnen inkopen en verkopen aan hun klanten.

Wie Is Uw Contactpersoon?

Tom ; Oprichter, eigenaar en linkbuilding specialist. Werkzaam in de online marketing branche sinds 2000. Tom werkt daarnaast samen met in house opgeleide linkbuilders die hem bijstaan in zijn werkzaamheden. Ons bureau is gevestigd in Ninove (oost-Vlaanderen)

Waarmee onderscheiden wij onszelf?

Om te beginnen zijn wij zeer flexibel en denken graag met u mee. Wij bekijken uw site en de websites van uw concurrenten en adviseren waar mogelijke verbeteringen kunnen worden aangebracht, hoeveel werk dit is en wat het resultaat hiervan zal zijn. Zo werken wij transparant en weet u precies waar u voor betaald en wat de resultaten zijn.

Onze prijsstelling is zeer transparant. Alle bedragen worden vooraf geoffreerd en u weet precies hoeveel links u hiervoor terug krijgt. Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrentie die vaak met uurtarieven werken en je dus niet zeker bent van een x aantal links, efficiënte tijdsbesteding en niet kunt zien wat ze nou precies hebben gedaan.

Heeft u toch liever dat we voor u op uurbasis werken dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dit aangeven bij uw offerte aanvraag en we zullen dan samen met u afstemmen waar we ons op gaan focussen. We kunnen dan bijvoorbeeld net zolang uw website blijven promoten totdat we de gewenste top positie in Google hebben behaald en daarna kunnen we deze positie behouden door elke maand dit bij te houden.

Seo bureau Nederland

Wij zetten bezoekers om in echte klanten met ons SEO Team. We hebben wereldwijde klanten, Nederland is te klein voor ons. Wij halen het Maximale uit je Website of Webshop. We doen een uitgebreide SEO analyse voordat we aan de slag gaan.

Online Marketing specialisten

Wij zijn een team van internet experts gespecialiseerd in SEO en linkbuilding. Dagelijks zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten beter gevonden worden in Google. Naast SEO advies en het optimaliseren van websites om hoger te scoren in Google gaan wij nog een stap verder. Wij plaatsen handmatig backlinks op relevante websites, deze links zijn kwalitatief wat op korte termijn zorgt voor goede resultaten.